Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Litoral Marea Neagra

Colectia ofertelor pe litoralul Marii Negre include pachete de vacanta potrivite pentru toate varstele, in peste 130 de hoteluri, vile si pensiuni. Vacantele pe litoralul romanesc sunt cele mai cautata de turisti, atat pentru farmecul marii, cat si pentru atmosfera unica de vacanta.

Ofertele noastre sunt potrivite pentru familii cu copii, dar si pentru cei tineri, dornici de aventura si distractie.

 

Statiuni turistice:

  

 

Oferte Litoral Marea Neagra fără transport inclus

Oferte Litoral Marea Neagra

HOTEL DECEBAL

Hotel ***
CONSTANŢA - NEPTUN( Romania )

Hotel Decebal este, in sezon, una dintre cele mai bune oferte de cazare din Neptun datorita unui foarte bun raport pret/confort.

de la 26.55 lei
/ noapte/ persoana (cazare)

HOTEL TOMIS

Hotel ***
CONSTANŢA - MAMAIA( Romania )

Hotel TOMIS*** ofera conditii foarte bune de cazare a turistilor. Tariful accesibil si facilitatile ultra-moderne au facut din aceasta locatie unul din cele mai apreciate hoteluri de pe litoralul romanesc.

de la 67.40 lei
/ noapte/ persoana (cazare si mic dejun)

PHOENICIA HOLIDAY RESORT

Hotel ****
CONSTANŢA - MAMAIA( Romania )

Unic pe litoral, Phoenicia Holiday Resort este un nou concept turistic in Romania gandit pentru a gazdui in mod special familii cu copii, oferind tot confortul necesar pentru odihna, relaxare dar si distractie si buna dispozitie. Situat in Mamaia Nord, la 150 de metri de plaja complexul, acoperind o suprafata totala de 100.000 de mp. Ultramodernul perimetru de vacanta asigura peste 1.200 de locuri de cazare, in 420 de apartamente, o parcare cu 400 de locuri, restaurante, baruri, terase, cafenea orientala, piscine si cascade, locuri de joaca pentru copii, club de biliard, centru de jocuri. Pentru a beneficia de toate serviciile si facilitatile oferite atat in incinta resortului cat si la plaja, este obligatorie purtarea bratarilor pe care le veti primi in momentul cazarii.

HOTEL TURQUOISE

Hotel ****
CONSTANŢA - VENUS( Romania )

Hotel Turquoise, un nou hotel de 4 stele pe litoralul romanesc, plin de gratie si rafinament, va asteapta sa petreceti momente de neuitat.

de la 119.03 lei
/ noapte / persoana (cazare cu mic dejun)

COMPLEX TURISTIC EDEN - GURA PORTITEI

Hotel ***
TULCEA - GURA PORTITEI( Romania )

Gura Portitei este un loc salbatic, locuit de lipoveni, si atestat documentar pe harti inca din 1710. Satul de vacanta EDEN este primul sat de vacanta din Romania clasificat la categoria trei stele.

de la 27.92 lei
/ loc in casuta