Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

NEPTUN

Informaţii utile

Aflate la o distanta de 38 km de Constanta si 9 km de Mangalia, cele doua statiuni -Neptun si Olimp - se numara printre statiunile noi ale litoralului, ambele fiind construite dupa 1972. Asezata intre Lacul Tatlageac si Padurea Comorova, Olimp poate fi considerata statiunea cu cel mai inalt confort hotelier de pe litoralul romanesc, Statiunea are o capacitate de cazare de aproximativ 5.000 locuri.  
 
Statiunea Neptun, cu o capacitate de cazare de aproximativ 11 500 locuri, asezata intre lacul cu acelasi nume si frumoasa Padure Comorova, poate fi considerata o adevarata gradina a litoralului. Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata: practicarea de sporturi nautice – yole, jet-sky, sky nautic, plimbari cu barca sau hidrobicicletele pe cele doua lacuri din statiuni, paint ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber.  
 

Cazare in Neptun - Sezon 2019

Alaturi de oferta de agrement deosebit de variata, statiunea Neptun – Olimp prezinta facilitati si pentru turismul balnear. Astfel, Complexul balnear Doina este prevazut si cu o baza de tratament, dotata cu cabinete medicale moderne, sali de masaj, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu namol, sauna, sala de gimnastica si piscina acoperita , cu apa de mare. In aceasta clinica se trateaza reumatismul cronic si degenerativ, artroza, spondiloza, sechele post operatorii, afectiuni ginecologice, ale sistemului nervos periferic, rinofaringite. De asemenea, sunt nelipsite procedurile pe baza de namol din Lacul Techirghiol, precum si cele cu Gerovital, Aslavital sau Pell-Amar, utilizate in cure de slabire sau de infrumusetare. Statiunea Neptun este locul perfect pentru o vacanta cu familia sau cu prietenii, cu numeroase oferte de cazare.
 
Vezi pachetele noastre de vacanta, alege-ti hotelul preferat si hai in vacanta cu Eximtur!
 
© Copyright 2007 Asociatia Pentru Promovarea Si Dezvoltarea Turismului LITORAL - DELTA DUNARII.


Staţiune turistică

Statiune turistica de interes national.

Factori de cură , indicaţii terapeutice, dotări şi instalaţii

a
Clima: temperat-continentala cu influente maritime
Indicatii terapeutice: Afecţiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicala, dorsală şi lombară, artroze, poliartroze); afecţiuni reumatismale inflamatorii (stări algice articulare după reumatism articular acut sau infecţii de focar, spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă stabilizată biologic sau cu activitate inflamatorie moderată sau după intervenţii ortopedico - chirurgicale); afecţiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrită scapulohumerală); afecţiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stări după operaţii pe muşchi, articulaţii şi oase, stări după fracturi, entorse, luxaţii); afecţiuni neurologice periferice (paralizii şi pareze posttraumatice ale membrelor, polineuropatii după faza acută, poliradiculonevrite în faza sechelară, sechele după poliomielită); afecţiuni ginecologice (insuficienţă ovariană, cervicite cronice, metroanexite cronice); afecţiuni asociate (endocrine, metabolice şi de nutriţie, respiratorii, dermatologice, boli profesionale).
Instalatii de tratament: Instalaţii pentru băi calde cu apa de mare la vane şi bazine; instalaţii pentru împachetări calde cu nămol; instalaţii pentru inhalaţii şi aerosoli; instalaţii pentru electro – hidroterapie; sală de gimnastică medicală, masaj medical.
 
b

Obiective turistice şi de agrement

Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Artă, Farul Genovez. 

Geografie

Relief

Relief: litoralAltitudine

Altitudine: 5-20 m

Temperatura medie

Temperatura vara: 25° C

Temperatura iarna: 5° C 

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

Mangalia - 6 km
Constanta - 39 km
Bucuresti - 259 kmCel mai apropiat aeroport

Constanta - 39 kmVacante in Rate 

Oferte NEPTUN fără transport inclus

Oferte NEPTUN

HOTEL DECEBAL

Hotel ***
CONSTANŢA - NEPTUN( Romania )

Hotel Decebal este, in sezon, una dintre cele mai bune oferte de cazare din Neptun datorita unui foarte bun raport pret/confort.

de la 26.55 lei
/ noapte/ persoana (cazare)

HOTEL SARA

Hotel ***
CONSTANŢA - NEPTUN( Romania )

Hotelul Sara este amplasat intr-o oaza de verdeata astfel ca poti auzi fosnetul frunzelor si valurile marii din camera si de pe terasa.

de la 48.88 lei
noapte / persoana (cazare cu mic dejun)

HOTEL 2D RESORT & SPA

Hotel ***
CONSTANŢA - NEPTUN( Romania )

SUPER OFERTA ALL INCLUSIVE LA COMPLEX 2D ! OFERTA UNICA IN STATIUNEA NEPTUN! Pentru Complex 2 D este un privilegiu sa va puna la dispozitie experienta si profesionalismul unei echipe calificate, pentru a va garanta o vacanta placuta si relaxanta. O invitatie la odihna si placere intr-o veritabila oaza de verdeata si liniste.

de la 71.69 lei
/ noapte / persoana (cazare cu mic dejun)

HOTEL DACIA

Hotel **
CONSTANŢA - NEPTUN( Romania )

Hotelul Dacia se afla amplasat in zona centrala a statiunii Neptun, la circa 150 m de plaja, fiind extrem de apreciat datorita acestei pozitii avantajoase.