Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

COSTINEŞTI

Informaţii utile

Profil: odihnã, statiune pentru tineret.
Relief: litoral
Clima: temperat-continentala cu influente maritime
Altitudine: 2-4 m
Temperatura vara: 25° C
Temperatura iarna: 5° C
Oras in apropiere: Constanta 28 km, Bucuresti 284 km, Cluj Napoca 667 km, Timisoara 780 km, Sibiu 548 km, Baia Mare 760 km, Oradea 806 km, Arad 784 km, Suceava 569 km.
Aeroport apropiat: Mihail Kogãlniceanu 49 km.
Alti factori: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Artã, Farul Genovez.

Cunoscuta sub numele de statiunea tineretului, Costinesti a fost destinata turismului de tineret inca de la inceputurile sale, cand, in 1949, a fost amenajata aici prima tabara de copii. In anii care au urmat, baza turistica a fost construita special pentru acest tip de turism – cazare in vile-bungalow, casute de lemn si de piatra, discoteci. Situata la 31 km sud de Constanta, statiunea se intinde de-a lungul uneia dintre cele mai lungi plaje de pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Cazare in Costinesti - Sezon 2019

Cu o capacitate de cazare de aproximativ 6.000 de locuri – in vile, hoteluri, casute de piatra si de lemn, statiunea Costinesti este renumita si pentru turismul de agrement . Localitatea Costinesti da posibilitatea celor care prefera turismul rural sa se cazeze in pensiuni omologate pentru aceasta forma de turism. SchitulSf.Elena”, consemnat din 1934, are in incinta o fantana ce poarta numele Reginei mama a Romaniei – Elena.
 

© Copyright 2007 Asociatia Pentru Promovarea Si Dezvoltarea Turismului LITORAL - DELTA DUNARII.


Staţiune turistică

Statiune turistica de interes national.

Vezi oferta noastra de cazare pentru hotelurile din Costinesti.

Vacante in Rate 

Oferte COSTINEŞTI fără transport inclus

Oferte COSTINEŞTI

HOSTEL PIERRE

Hotel ***
CONSTANŢA - COSTINEŞTI( Romania )

PIERRE este situat in Costinesti, o statiune pentru persoanele cu suflet si spirit tanar care vin sa combine relaxarea cu distractia.

VILA VICTORIA

Hotel **
CONSTANŢA - COSTINEŞTI( Romania )

Vila VICTORIA **, unitate de cazare relativ noua din statiunea Costinesti, se afla in zona Epava la aproximativ 300 m de plaja si la 10 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii Costinesti.

Pensiunea MARIA

Hotel ***
CONSTANŢA - COSTINEŞTI( Romania )

Amplasata in zona epavei, Pensiunea Maria asigura accesul imediat la plaja. Briza marii si linistea va vor asigura clipele de relaxare dorite.

de la 64.80 lei
/ noapte / persoana (cazare)

HOSTEL IMPACT G pentru tineret

Hotel ***
CONSTANŢA - COSTINEŞTI( Romania )

Hostel IMPACT G*** ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului - Costinesti.

de la 69.03 lei
/ noapte / persoana (cazare)

HOTEL MERIDIAN

Hotel **
CONSTANŢA - COSTINEŞTI( Romania )

Hotelul MERIDIAN ofera conditii de cazare moderne si elegante, intr-un cadru unde va veti bucura de liniste si relaxare fara a pierde insa contactul cu pulsul Statiunii Costinesti.

de la 61.66 lei
/ noapte/ persoana (cazare)