Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Circuite turistice

Oferte Circuite Turistice 2015


Circuite turistice si excursii cu autocarul sau avionul Europa: Franta, Italia, Spania, Grecia, Germania precum si alte locatii Nepal, India, China samd.
Spune start aventurii si profita de reducerile noastre!

 

Circuitele turistice reprezinta cele mai potrivite modalitati de a cunoaste o tara sau o parte esentiala a unui continent sau a unei zone geografice. In cadrul colectiei de Circuite turistice exista oferte atat pentru destinatii europene, mai aproape de casa, cum ar fi Grecia de exemplu, sau chiar unele dintre tarile baltice, dar si destinatii exotice de renume international.

 

Circuitele turistice sunt dedicate celor care doresc sa faca cunostinta cu cele mai importante obiective istorice, culturale sau geografice ale unei tari sau regiuni. Uneori, aceste circuite pot fi clasificate ca si excursii tematice. Una dintre cele mai populare astfel de excursii o reprezinta cea din Yucatan, care ofera turistilor posibilitatea de a descoperi cultura Maya, de a vizita sit-urile arheologice si de a se cufunda in istoria, cultura si misterul unei civilizatii disparute ce ne fascineaza si astazi. Pentru cei care isi doresc o vacanta plina de aventuri, cu soare, mare si activitati inedite, ofertele din Hawaii sau Costa Rica sunt pe gustul tuturor celor care doresc sa exploreze zone exotice, paduri tropicale, fauna si flora luxuriante, plaje de vis si chiar si sporturi acvatice.  

Imagini

Oferte Circuite turistice fără transport inclus

Oferte cazare în Circuite turistice

HOTEL NEW EGRETA

Hotel ****
TULCEA - DUNAVATU DE JOS( Romania )

Hotelul Egreta a fost deschis in toamna anului 2002 si a luat numele unei pasari emblematice, locul de aplasare a hotelului fiind foarte aproape de colonia acestor specii.

de la 124.67 lei
/zi/persoana - loc in camera tripla cu mic dejun

HOTEL CRAIASCA

Hotel **
MARAMUREŞ - OCNA ŞUGATAG( Romania )

Amplasat in centrul statiunii langa bazinele cu apa sarata, Hotel Craiasca pune la dispozitia turistilor conditii optime de cazare, masa si distractie.

de la 79.80 lei

HOSTEL SARAS SONS

Hotel ***
CARAŞ SEVERIN - BĂILE HERCULANE( Romania )

Hotelul Sara's Sons este situat pe valea Cernei in statiunea Baile Herculane intr-o zona deosebit de pitoreasca.

de la 55.40 lei

COMPLEX LOSTRITA

Hotel ***
MARAMUREŞ - BLIDARI( Romania )

Complexul Lostrita este situat la 18 km de Baia Mare.

de la 46.67 lei

COMPLEX HOTELIER TURIST SUIOR COTA 1000

Hotel ***
MARAMUREŞ - BAIA SPRIE( Romania )

Complexul Hotelier Turist Suior se defineste ca o oaza de liniste si confort pentru petrecerea vacantelor si a timpului liber.

de la 94.60 lei