Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Circuite turistice

Oferte Circuite Turistice 2019


Circuite turistice si excursii cu autocarul sau avionul Europa: Franta, Italia, Spania, Grecia, Germania precum si alte locatii Nepal, India, China samd.
Spune start aventurii si profita de reducerile noastre!

 

Circuitele turistice reprezinta cele mai potrivite modalitati de a cunoaste o tara sau o parte esentiala a unui continent sau a unei zone geografice. In cadrul colectiei de Circuite turistice exista oferte atat pentru destinatii europene, mai aproape de casa, cum ar fi Grecia de exemplu, sau chiar unele dintre tarile baltice, dar si destinatii exotice de renume international.

 

Circuitele turistice sunt dedicate celor care doresc sa faca cunostinta cu cele mai importante obiective istorice, culturale sau geografice ale unei tari sau regiuni. Uneori, aceste circuite pot fi clasificate ca si excursii tematice. Una dintre cele mai populare astfel de excursii o reprezinta cea din Yucatan, care ofera turistilor posibilitatea de a descoperi cultura Maya, de a vizita sit-urile arheologice si de a se cufunda in istoria, cultura si misterul unei civilizatii disparute ce ne fascineaza si astazi. Pentru cei care isi doresc o vacanta plina de aventuri, cu soare, mare si activitati inedite, ofertele din Hawaii sau Costa Rica sunt pe gustul tuturor celor care doresc sa exploreze zone exotice, paduri tropicale, fauna si flora luxuriante, plaje de vis si chiar si sporturi acvatice.  

Imagini

  

 

Oferte Circuite turistice fără transport inclus

Oferte Circuite turistice

HOTEL NEW EGRETA

Hotel ****
TULCEA - DUNAVATU DE JOS( Romania )

Hotelul Egreta a fost deschis in toamna anului 2002 si a luat numele unei pasari emblematice, locul de aplasare a hotelului fiind foarte aproape de colonia acestor specii.

de la 154 lei
/zi/persoana - loc in camera tripla cu mic dejun

CIRCUIT PERU - cu zbor din Bucuresti

( Peru )

Uluitoarea si misterioasa civilizatie incasa

de la 2949 EUR
/persoana/pachet 12 nopti/loc in camera dubla-oferta targ de turism

Circuit Islanda - Aurora Boreala

Islanda - Reykjavik( Islanda )

Ghetari, vulcani si cascade - urmati fortele naturii de la Reykjavik, prin zona termala, pana la cel mai mare ghetar din Islanda.

de la 759 EUR
/ persoana / pachet - loc in camera dubla cu mic dejun - plecare 25.10.2018

HOTEL PUFLENE RESORT

Hotel ****
TULCEA - MURIGHIOL( Romania )

Amplasat pe marginea lacului, Puflene Resort este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul si eleganta te va surprinde la fiecare pas.

de la 181.50 lei
/ zi/ persoana

CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti

( Mexic )

Misterul vechilor civilizatii aztece si mayase

de la 2249 EUR
/persoana/pachet 10 nopti/loc in camera dubla-oferta targ de turism