Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

STÂNA DE VALE

Informaţii utile

Profil: odihnă, sporturi de iarnă
Relief: montan
Clima: alpină. Staţiunea dispune de un climat montan, zăpadă abundentă până în luna martie, pârtii de schi pt. amatori şi sportivi de performanţă.
Altitudine: 1.100 m
Temperatura vara: 18°C
Temperatura iarna: -5°C
Oras in apropiere: Oradea, 80 km, Bucureşti 509 km, Cluj 120 km, Timişoara 217 km, Sibiu 257 km, Baia Mare 171 km, Arad 159 km, Suceava 420 km.
Cel mai apropiat aeroport: Oradea, 80 km.
Alti factori: Izvorul Minunilor, Cascada Valul Miresei, Băile Felix, Băile 1 Mai, peşterile din Munţii Apuseni, Peştera Urşilor, ruinele cetăţii Biharia (13 km de Oradea).
Partii de schi: Iadolina I: lungime 300 m (diferenta de nivel 60 m), grad de dificultate mediu; Iadolina II: lungime 350 m (diferenta de nivel 70 m), grad de dificultate mediu. Mijloace de transport pe cablu: teleschi. Statiunea Stana de Vale este polul precipitatiilor din Romania.


Imagini

Vacante in Rate 

Oferte STÂNA DE VALE fără transport inclus

Oferte STÂNA DE VALE

VILA LILIACUL

Hotel ****
BIHOR - STÂNA DE VALE( Romania )

Arhitectura deosebita si moderna a Vilei LILIACUL va permite sa savurati atat natura cat si confortul, langa cascada luminata feeric pe timpul noptii. Vilele reprezinta alegerea cea mai potrivita varianta de vacanta pentru grupuri de prieteni.

de la 1040.75 lei
/zi/vila integral 11 persoane cu mic dejun

HOTEL IADOLINA

Hotel ***
BIHOR - STÂNA DE VALE( Romania )

Hotelul IADOLINA va asteapta indiferent de sezon, cu o atmosfera calda si prietenoasa, cu tot confortul necesar pentru o vacanta reusita.

de la 69 lei

VILE IZVORUL MINUNILOR

Hotel ****
BIHOR - STÂNA DE VALE( Romania )

Situate intr-un decor cu totul spectaculos si cu o arhitectura perfect integrata in peisaj, vilele imbina in cel mai fericit mod cu putinta confortul dat de o dotare ultramoderna cu farmecul redescoperiri vietii in natura.

de la 241.50 lei
/zi/vila integral 4 persoane cu mic dejun