Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Modalitati de plata

Card Online:

Daca in momentul rezervarii biletului de avion alegeti optiunea platii cu “Carte de credit”, veti fi redirectionat catre site-ul securizat www.epayment.ro, unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si livrare a documentelor  si sa efectuati plata.
 

Virament:

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale , pe baza careia puteti opera plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere al biletului de avion/documentelor de calatorie. 

 

Unicredit Bank - cont curent LEI  RO63 BACX 0000 0007 7209 9007
Unicredit Bank - cont curent EUR RO20 BACX 0000 0007 7209 9005
Unicredit Bank - cont curent USD RO36 BACX 0000 0007 7209 9008

 

Cash:

Plata in numerar se poate face in LEI, EUR sau USD: 
- la toate sediile agentiei de turism EXIMTUR;
- la orice sucursala a Bancii Transilvania – in acest caz vi se va transmite prin fax sau e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.
 
Banca Transilvania - cont colector LEI   RO33 BTRL 0130 1601 0072 6513
Banca Transilvania - cont colector EUR  RO16 BTRL 0130 4601 0072 6513
Banca Transilvania - cont colector USD  RO91 BTRL USDI NCS0 0072 6501


Card Agentie:

In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul Dvs. bancar online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gasesc in toate sediile agentiei de turism EXIMTUR. Prin parteneriatele incheiate cu Unicredit Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Raiffeisen Bank, BCR, AlphaBank si BRD posesorii cardurilor de tip UnicreditCard Principal, Card Avantaj, Cardurile Star BT, Bonus Card, Card de cumparaturi, Card bun de plata, AlphaBank Credit Card, pot plati in rate serviciile achizitionate cu ajutorul acestor instrumente de plata, urmand a deconta ratele cu banca emitenta a cardului intr-un interval de pana la 10 luni de la data platii serviciilor cu unul din cardurile mentionate mai sus.


Vouchere de vacanta:

Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. EXIMTUR accepta vouchere de vacanta, pe baza de comenzi telefonice sau online. Mai multe detalii aici
 

Tichete/Vouchere cadou:

Acceptam Tichete Cadou emise de Cadhoc (Cheque Dejeuner), EDENRED (Card Compliments), respectiv de la SODEXO. Spre deosebire de voucherele de vacanta, in cazul tichetelor cadou nu exista restrictii privind serviciile care pot fi achitate cu acestea.