Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mangalia - LITORAL MAREA NEAGRA

Mangalia - LITORAL MAREA NEAGRA

...

Citeste mai mult

Mangalia - LITORAL MAREA NEAGRA


Profil: balneoclimateric
Relief: litoral
Clima: temperat-continentala cu influente maritime
Altitudine: 6 m
Temperatura vara: 25° C
Temperatura iarna: 5° C
Oras in apropiere: Constanta 44 km, Bucuresti 300 km, Cluj Napoca 680 km, Timisoara 780 km, Sibiu 541 km, Baia Mare 800 km, Oradea 830 km, Arad 797 km, Suceava 558 km.
Factori de cura: Izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale, radioactive), bază de tratament cu sectii de recuperare medicală, instalatii pentru băi calde cu apă sulfuroasă si cu apă de mare, nămoloterapie, tratament cu Gerovital, Pell Amar.
Aeroport apropiat: Mihail Kogălniceanu 65 km.
Alti factori: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Artă, Farul Genovez, Muzeul de Arheologie
Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale inflamatorii (stari algice articulare dupa reumatism articular acut sau infectii de focar, spondilita anchilozanta, artropatie psoriazica, poliartrita reumatoida stabilizata biologic sau cu activitate inflamatorie moderata, ori dupa inteventii ortopedico-chirurgicale); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala); afectiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe muschi, tendoane, articulatii si oase, stari dupa entorse, luxatii si fracturi); afectiuni neurologice periferice (paralizii si pareze posttraumatice ale membrelor, polineuropatii dupa faza acuta, poliradiculonevrite in faza sechelara, sechele dupa poliomielita); afectiuni ale sistemului nervos central (pareze sechelare dupa mielite la minimum 3 luni de la debut, parapareze posttraumatice la minimum 3 luni de la debut, parapareze dupa arahnoida); afectiuni ginecologice (insuficienta ovariana, cervicite cronice, metroanexite cronice); afectiuni asociate (cardiovasculare, respiratorii, otorinolaringologice, endocrine, metabolice si de nutritie, dermatologice, boli profesionale).
Instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde cu apa sulfuroasa si cu apa de mare; instalatii pentru bai calde cu namol si impachetari calde cu namol; instalatii pentru inhalatii si aerosoli; bazine pentru kinetoterapie; instalatii complexe pentru electro- si hidroterapie; sali pentru gimnastica medicala; masaj medical;sauna.

Stravechiul Callatis, cu o vechime de peste 2400 de ani, actualul municipiu Mangalia are o populatie de 45 000 locuitori. Mangalia este si statiune balneoclimaterica permanenta, aflandu-se pe aceeasi latitudine cu renumitele localitati Nice, Monaco, San Remo. Mangalia (al carui nume deriva din bizantinul Pangalia si inseamna “cea mai frumoasa”) s-a dezvoltat ca statiune balneara dupa al doilea razboi mondial. In bazele sale de tratament din cadrul Hotelului Mangalia se realizeaza proceduri cu apa mezotermala, sulfuroasa, captata din izvoarele “Callatis” si “Hercules” pentru afectiuni digestive, renale, metabolice, reumatismale etc.

Cazare in Mangalia - Sezon 2019

Mangalia de astazi este o statiune cu un farmec deosebit, care isi asteapta turistii in cele 1 400 locuri de cazare. Cu o plaja intinsa, cu nisip fin, beneficiind de o structura de cazare moderna, frumoasa statiune Mangalia are un farmec aparte. Aici se gaseste unul dintre cele mai moderne centre de conferinte si reuniuni de afaceri din tara - Centrul Roman de Afaceri “Marea Neagra”.

Mangalia este cunoscuta din cele mai vechi timpuri pentru efectul curativ al izvoarelor sale termale, aici fiind tratate afectiuni reumatice, dermatologice si ginecologice.
Sanatoriul Balnear din Mangalia, amplasat alaturi de hotelul President si Policlinica Balneara din complexul hotelier Mangalia suntrenumite pentru succesul tratamentelor pe care le realizeaza. Procedurile includ impachetari cu namol si parafina, masaj cu namol, bai de plante, electroterapie si hidroterapie, acupunctura, masaje speciale cu filtrat de namol, diferite investigatii clinice si paraclinice si tratamente cu Boicil, Pell-Amar si Alflutop. Exista instalatii pentru inhalatii cu aerosoli, bazine pentru kinetoterapie, sauna si sali pentru gimnastica medicala.
 
Eximtur iti pune la dispozitie zeci de oferte pe litoralul romanesc. Vezi si alte oferte de cazare in statiunile turistice de pe litoralul romanesc:

© Copyright 2007 Asociatia Pentru Promovarea Si Dezvoltarea Turismului LITORAL - DELTA DUNARII.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

LITORAL MAREA NEAGRA

RO Hotelul CORSA excelent situat in Mangalia pe faleza Marii Negre imbina frumusetea naturala cu modernitatea oferind o excelenta vedere la mare si conditii moderne de cazare Hotel Corsa ofera turistilor liniste deconectare si servicii de calitate . . .

LITORAL MAREA NEAGRA
 | 
LITORALUL ROMANESC HOTELURI ALL INCLUSIVE 2020

RO Cunoscut in trecut sub numele de Hotel Mangalia-Siemens Hotelul PARADISO a fost renovat in totalitate si sta la dispozitia tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta pe litoralul Marii Negre sau sa beneficieze de cele mai bune tratamente baln . . .

LITORAL MAREA NEAGRA

MASURI DE SIGURANTA IMPLEMENTATE IN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19 Pentru noi echipa Mera Hotels urmează o perioadă mult așteptată în care ne asumăm cu toată inima rolul și marea responsabilitate de a fi gazdă de a pune la dispoziție servi . . .

Mangalia
LITORAL MAREA NEAGRA

MSR PORT HOTEL este situat in sudul falezei Mangalia la cateva minute de plaja mare a orasului Hotelul a fost finalizat in anul 2017Descriere camere Număr total camere 32 Duble 14 - dintre care 3 camere Duble King care dispun de cada cu . . .