Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cap Aurora - LITORAL MAREA NEAGRA

Cap Aurora - LITORAL MAREA NEAGRA

Statiunea Cap Aurora este cea mai mica dintre statiunile litoralului romanesc, cu o capacitate de 2506 de locuri de cazare. Cap Aurora se afla in continuarea statiunii Jupiter, pe o lungime de 1 km. Farmecul statiunii este dat de oaza de verdeata, precum si de pozitionarea pe un promontoriu stancos intre padurea Comorova si mare. Cazarea in statiune se face la hotelurile cu nume de pietre pretioase si cu o arhitectura originala, cu descresteri volumetrice pana la nivelul plajei. Vezi ofertele noastre de cazare in Cap Aurora....

Citeste mai mult

Cap Aurora - LITORAL MAREA NEAGRA


Statiunea Cap Aurora este cea mai mica dintre statiunile litoralului romanesc, cu o capacitate de 2506 de locuri de cazare. Cap Aurora se afla in continuarea statiunii Jupiter, pe o lungime de 1 km.
 
Farmecul statiunii este dat de oaza de verdeata, precum si de pozitionarea pe un promontoriu stancos intre padurea Comorova si mare. Cazarea in statiune se face la hotelurile cu nume de pietre pretioase si cu o arhitectura originala, cu descresteri volumetrice pana la nivelul plajei. Vezi ofertele noastre de cazare in Cap Aurora.
Vezi si alte oferte de cazare in statiunile turistice de pe litoralul romanesc:

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Categorii


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 2 hoteluri

LITORAL MAREA NEAGRA
 | 
LITORALUL ROMANESC HOTELURI ALL INCLUSIVE

Hotel California un loc in care confortul atmosfera intima si serviciile prietenoase va vor oferi o experienta unicaDescriere camere RO Dotari camere aer conditionat TV minibar baie cu dus balcon internet -wireless telefon Număr total came . . .

Cap Aurora
LITORAL MAREA NEAGRA
 | 
LITORALUL ROMANESC HOTELURI ALL INCLUSIVE

După un lung proces de renovare si modernizare Mera Onix compus din fostele hoteluri Onix si Safir s-a deschis în iulie 2018 oferind servicii all inclusive Mera Onix este evadarea perfectă un loc ce pare desprins din revistele de călătorii . . .