Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Yria Hotel, Zakynthos, Grecia

Locatie
Orasul Zakynthos, 100 m de piata centrala, 200 m de port, 1,5 km de aeroport.
Recomandari
Hotel situat in apropierea portului. Cladire cu patru etaje, stil simplist, acces la internet, bar, room service. In apropierea hotelului se afla numeroase baruri, restaurante, taverne traditionale si magazine.


Descriere camere
Un total de 32 camere: Single & Double Rooms (~ 16 mp), Triple Rooms (~ 18 mp), Quadruples (~ 22 mp). Facilitati camere: aer conditionat, TV, mini-frigider, telefon direct, baie/dus, uscator de par, seif (gratuit), acces la internet Wi-Fi (gratuit), balcon.Double Room pat dublu sau doua paturi de o persoana.Triple Room trei paturi de o persoana.Quadruple patru paturi de o persoanaServiciu zilnic de menaj, schimbarea prosoapelor - de 3 ori pe saptamana, schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.