Cere oferta Cere oferte
Vacante

Two Brothers Studios

3 stele

   Kalamaki, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Two Brothers Studios, Kalamaki, Grecia

HOTEL ELENA - COMPLEX TWO BROTHERS STUDIOS 2* - KALAMAKI
Descriere HOTEL ELENA - COMPLEX TWO BROTHERS STUDIOS:Acest hotel este dedicat atat cuplurilor cat si familiilor care isi doresc un sejur linistit si cu personalitate. Este un hotel in administrare familiala, cu un aer vesel si o atmosfera primitoare.
Tip masa: Fara masa / mic dejun.
Localizare HOTEL ELENA - COMPLEX TWO BROTHERS STUDIOS:Elena studios face parte din complexul Two Brothers Studios situat intr-o zona cu vegetatie luxurianta, la 100 m de centrul statiunii la mica distanta de magazine, taverne, restaurante, cafenele si alte puncte de interes turistic. Statiunea Laganas - foarte recomandata tinerilor care cauta distractie se afla la 1 km.
Plaja:Ajungeti la plaja facand o plimbare de 15 minute; plaja cu nisip din Kalamaki, intrare lina in apa.
Dotari camere HOTEL ELENA - COMPLEX TWO BROTHERS STUDIOS:Mobilate simplu, camerele ofera vedere la piscina sau la gradina, aer conditionat (cu plata) seif (cu plata), chicineta cu ochiuri de gatit, frigider, access wifi.
Facilitati generale HOTEL ELENA - COMPLEX TWO BROTHERS STUDIOS:Oaspetii pot savura bauturi, cocktailuri si gustari la barul de la piscina; piscina cu spatiu pentru copii, parcare privata gratuita.
Clasificarea agentiei: 2*+
Web: twobrothersstudios.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.