Cere oferta Cere oferte
Vacante

Palatino (Zante Town)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Palatino (Zante Town), Zakynthos, Grecia

Descriere HOTEL PALATINO:

Hotelul este situat in orasul Zakynthos la mica distanta de centrul orasului si ofera oaspetilor sai o atmosfera primitoare, cazare confortabila si multe facilitati. Acest hotel cochet este ideal pentru petrecerea vacantelor care sa imbine timpul petrecut la plaja cu cel petrecut in oras.

Localizare HOTEL PALATINO:
Hotelul este situat intr-o zona linistita a orasului Zante Town, in apropiere de centrul orasului. Cea mai apropiata plaja, cu pietricele, se afla la 100 de metri distanta, portul Zakynthos este la 1,5 km iar aeroportul la 4 km.

Plaja:
Plaja este publica, ingusta, cu pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost, iar prosoapele pentru plaja se inchiriaza cu depozit.

Dotari camere:
Hotel Palatino dispune de 62 de camere, 4 camere family si 2 apartamente. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la colinele orasului si sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), telefon, wifi (gratuit), TV, seif (gratuit), frigider (gratuit), uscator de par. Curatenia in camere se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat se face de 2 ori pe saptamana, iar a prosoapelor de 3 ori pe saptamana.

Facilitati HOTEL PALATINO:
Hotelul dispune de salon de mic dejun, restaurant Trinity care serveste preparate din bucataria locala si mediteraneana, terenuri de tenis, sali de conferinta, inchiriere masini.

Web: www.palatinohotel.gr

Clasificare oficiala: 4*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Palatino (Zante Town), Zakynthos, Grecia