Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

Koukounaria (Alykes)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Koukounaria (Alykes), Zakynthos, Grecia

Descriere: Hotelul Koukounaria este situat in Alykes, intr-o zona verde, la mica distanta de o plaja foarte frumoasa (aprox 350 m). Hotelul ofera camere moderne si spatioase dispuse in cele trei cladiri.

Localizare: plaja si centrul statiunii Alykes sunt situate la aprox 350 m distanta. Hotelul este situat la 20 km distanta de aeroportul din Zakynthos.

Dotari camere: baie cu uscator de par, aer conditionat, TV satelit, mini frigider, wifi gratuit, seif. Aerul conditionat este gratuit doar in lunile iulie si august; pentru restul sezonului se percepe o taxa de 5 euro/ zi. Pentru mini frigider se achita un depozit de 50 Euro.

Facilitati hotel: piscina, bar, restaurant, wi-fi, parcare.

Categorie oficiala: 4*

Website: www.hotel-koukounaria.com

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.