Vacante

Arion Resort

4 stele

   Vassilikos, Grecia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Arion Resort, Vassilikos, Grecia

Localizare: Hotelul este situat in partea de sud-vest a insulei Zakynthos, in satul Vassilikos, la 230 de plaja de nisip si la 12 km de orasul Zakynthos. Hotelul a fost deschis in iunie 2003 si ultima renovare integrala a fost in anul 2012 insa camerele deluxe au fost renovate recent in iarna 2015.

Facilitati hotel:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie non-stop, lift, zona de lobby, piscina, jacuzzi, piscina pentru copii, zona de umbrelute si sezlonguri, bar la piscina, internet WiFi, biblioteca, schimb valutar, servicii fax,doctor (la cerere),mini golf,ping-pong,loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere: Toate camerele deluxe sunt spatioase si modern mobilate imbinand elementele modernului cu un spatiu intim si comfortabil. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, seif, mini-frigider, telefon, internet wifi (gratuit), televizor, grup sanitar cu articole de toaleta si balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.