Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Alexander The Great, Zakynthos, Grecia

Complexul dispune de 175 camere repartizate in cladiri cu 2 etaje. Reprezinta o alegere potrivita pentru familii cu copii, dar si pentru cupluri active.

Localizare: la 280m de plaja, intr-o zona linistita, dar totusi aproape de centrul animat al statiunii, la 7 km de orasul-capitala Zante si la 3km de aeroport.


Facilitati hotel: 3 piscine exterioare pentru adulti amenajate cu umbrele si sezlonguri: Afrodita ideala pentru adulti si copii in acelasi timp, cu zona de hidro-masaj, locul ideal pentru admirarea rasaritului si apusului; Artemis prima piscina construita pe insula in 1981, potrivita pentru adulti, are 3m adancime si snack bar; Ira o psicina mica, de relaxare intr-o zona verde; parcare gratuita, gradini, restaurant principal, bar, club de noapte, terasa amenajata pe acoperis pentru mic dejun, masa de biliard, darts, masa de tenis, echipa de animatie, magazin de suveniruri, sala de gimnastica, sauna, masaj, WiFi, aer conditionat & seif contra cost.


Dotari camere: aer conditionat, TV, telefon, seif (contra cost), mini-frigider (aer conditionat), balcon sau terasa. Unele camere dispun si de chicineta complet echipata.

www.hotelalexander.gr

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Alexander The Great, Zakynthos, Grecia