Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aerial View Villas

4 stele

   Zakynthos

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aerial View Villas, Zakynthos, Grecia

Complexul Aerial View Villas se gaseste in satul Lithakia, o zona neatinsa de febra turismului, un sat autentic grecesc, cu o priveliste minunata asupra zonei si asupra golfului Agios Sostis.
Vilele sunt construite pe doua nivele, fiecare avand piscina privata si gradina, putand sa gazduiasca un maxim de 6 persoane. Vilele sunt imprejmuite de gradini, cu verande spatioase, dus exterior, piscina privata, sezlong-uri , umbrelute si Barbacue. Parterul contine un dormitor matrimonial, TV plasma, loc pentru servit masa, bucatarie complet utilata cu frigider, cuptor, vesela, cafetiera uscator de par. La etaj se gaseste un dormitor matrimonial , un dormitor cu paturi separate, toalete si balcoane spatioase.
-LOCALIZARE:
Complexul se gaseste in satul Lithakia, la poalele muntelui Megalos Vounos, aproape de Golful Laganas si Golful Agios Sostis. Lithakia se gaseste la 2km de portul Agios Sostis, 7km de aeroport si 10km de capitala Zakynthos si principalul port.
Facilitati:
Aerial View Villas pune la dispozitia oaspetilor piscina privata, gradina, A/C, bucatarii complet echipate, TV, sezlong-uri si umbrelute, sistem de alarma, seif, curatenie zilnica.
PLAJA:
Plaja superba a golfului Laganas se gaseste la 2 km. Plaja este lata, nisipoasa si rezervatie naturala pentru broastele testoase Caretta-Caretta.
-TIP MASA:
Fara masa
-ALTE INFORMATII:
Website: http://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/aerial-view-villas

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.