Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL CARMEN INTERNATIONAL

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România
 | 
Litoral România - Înscrieri Timpurii 2024

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL CARMEN INTERNATIONAL, Venus, Romania

DESCRIERE UNITATE
Hotelul Carmen International (fostul Hotel Inter/ Becali) este un hotel de lux cu un design arhitectural modern clasificat cu 5 stele, pozitionat in centrul statiunii Venus oferind astfel doritorilor locul ideal pentru petrecerea vacantelor, intalnirilor de afaceri sau organizarilor de evenimente in conditii de calitate si confort.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii interior si exterior pe plaja hotelului, lobby bar, beach bar, camera de bagaje.

Servicii incluse:
Acces la piscina exterioara cu apa de mare - se asigura sezlonguri/umbrela in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Acces la plaja privata -se asigura sezonguri, umbrele si prosoape in limita locurilor disponibile pentru clientii hotelului;
Acces la sauna si sala fitness;
Pe terasa restaurantului clientii nostrii au ocazia de a petrece cele mai reusite seri de vara, bucurandu-se de muzica live.
Loc de joaca pentru copii - copii au la dispozitie sub stricta supraveghere a parintilor tobogane, leagane, distractie garantata. Petreceri tematice/diverse activitati distractive si interactive cu animatori.
Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare gratuita - se asigura in limita locurilor disponibile.
Sala de conferinte.
Camera de bagaje.

Servicii contra cost:
Consumatia beach bar a la carte.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus -sau cada, telefon, canale prin cablu, mocheta, izolare fonica, halat de baie, articole de toaleta gratuite, papuci de casa.

Camera Dubla poate fi cu 1 pat matrimonial sau cu 2 paturi separate (twin), balcon.

Apartamente junior: - Junior suite este un apartament format dintr-un living cu fotolii, un dormitor cu pat matrimonial si hol; beneficiaza de vedere frontala la mare, balcon.

Familiale: Family room este format din doua camere interconectate dotate cu paturi matrimoniale; beneficiaza de vedere laterala la mare si balcon.

Suita este comupsa din dormitor cu pat matrimonial si zona de zi cu canapea extensibila sau 2 fotolii. Suita are vedere frontala la mare.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in zona centrala a statiunii cu acces direct la plaja.

SERVICII MASA
Micul dejun este servit in sistem bufet suedez- varietate bogata de preparate calde si reci, apa, bauturi racoritoare, ceai, cafea incluse. Pranz sau Cina in regim a-la-carte.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 11 ani.
CAMERA FAMILY- capacitate maxima: 2 adulti si 2 aduti si 2 copii 0- 17 ani sau 4 adulti.
SUITA- capacitate maxima 2 adulti si 1 copil 0- 11 ani.

FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1 - Capacitate de 40 de persoane, doatata cu: acces internet, doua plasme, flipchart, tabla magnetica, alte materiale disponibile pentru inchiriere: videoproiector, video + TV.







Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL CARMEN INTERNATIONAL, Venus, Romania