Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL CAROL, Vatra Dornei

Cazare cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa minim 2 nopti. Cazare cu demipensiune si tratament, pensiune completa si tratament minim 5 nopti. Hotelul se afla in vecinatatea Cazinoului Dorna, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul, la cca. 250 m de partia de schi si la 25 m de renumitul parc cu veverite.

Descriere facilitati:
Tratament: tratamentul se efectueaza in baza complexului Calimani-Bradul, aflat la cca. 50 m de hotel. Pentru tratament este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cupon de pensie (sambata si duminica nu se efectueaza tratament).
Politici:
Ne face o deosebită plăcere să fiți oaspeții noștri și pentru a vă asigura un sejur cật mai plăcut și în siguranță, dorim să vă prezentăm câteva din noile măsuri care au fost luate impotriva răspândirii noului covid19: Curățenia se va face zilnic. În cazul în care nu doriți sa fiți deranjați, vă rugăm sa folosiți flyerul tipizat din camera sau să anunțați personalul de la recepție; Veți găsi în camera o lista cu reguli de urmat pentru a preveni răspândirea cu noul Corona virus; Pe holuri veți găsi cậte un dispenser cu gel dezinfectant biocid ; Dezinfectarea tuturor suprafețelor intens folosite, se va efectua o data la 4 ore; În incinta unității de cazare si a terasei, personalul va purta masca de protectie; Verificarea temperaturii cu aparatul a ficarui angajat se va efectua zilnic, cu o decalare a orelor de intrare in tura a personalului hotelului si respectare a normelor de igiena sanitara personala a acestuia. Vă rugăm să folosiți măștile de protectie in spatiul public inchis ; Pentru protecția dumneavoastră în camere, nu vor mai fi produse minibar. Veți avea o lista cu produsele existente și preṭurile acestora pe care le găsiți spre vânzare la recepție; Pentru a servi masa pe terasă, vă rugăm să urmați regulile de distanțare socială. Menționăm că la masă vor fi permise maxim 4 persoane, sau 6 persoane din aceeași familie; Program recepție 06:00-24:00; Program terasă 08:00-23:00 (ultima comandă la bucătărie ora 22:00); Check-in: 16:00; check-out: 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Carol si Les Amis, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte''.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL CAROL, Vatra Dornei

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
SPA
Direct connection telephone line
Sauna
Free Wireless Internet
Airconditioning
Laundry
Ironing Service
Free Parking
Garden
Massage
Airport Transfer
Room service
Beauty Salon

Locatie HOTEL CAROL, Vatra Dornei