Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CALIMANI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL CALIMANI, Vatra Dornei

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Sauna
Fitness centre
Reception desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Health treatments facilities
Solarium

Descriere HOTEL CALIMANI, Vatra Dornei

Hotelul Calimani intregeste ansamblul hotelier, avand culoar de legatura cu hotelul Bradul si cu baza de tratament si agrement

Hotelul are o capacitate de cazare de 292 locuri dispuse in 4 apartamente (living si dormitor), 21 camere cu paturi matrimoniale si 121 camere cu 2 paturi.
Hotelul dispune de lift, seif la receptie, restaurant, bar de zi, terasa, acces direct spre baza de tratament si agrement (piscina, sauna, sala de fitness, solar, masaj). Camerele sunt dotate cu telefon, televizor, cablu, baie proprie.Camerele situate la etajul 1si 6 sunt fara balcon. Camerele au frigider cu minibar in dotare si sunt omologate la 3 stele.

Servicii masa:
Restaurantul situat la parterul hotelului, are o capacitate de 400 de locuri si este dotat cu aparate pentru purificarea aerului si instalatie pentru aer conditionat.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie HOTEL CALIMANI, Vatra Dornei