Vacante

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere NORWEGIAN SUN, Valparaiso, Chile

La bordul vasului Norwegian Sun nu veti avea niciun moment in care sa va plictisiti. Toate facilitatile sale sunt la dispozitia dvs. pentru a va bucura de o vacanta cat mai relaxanta.

Descriere camere:
Cabinele sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu, aer conditionat, baie cu dus, televizor.
Suprafetele cabinelor sunt cuprinse intre 13,5 mp - 20,5 mp.

Descriere facilitati:
Vasul Norwegian Sun va pune la dispozitie facilitatile sale ce includ restaurante, baruri, 2 piscine, teren de tenis, teren de golf, zona cu jocuri video, zona fitness, pista de alergare, spa, casino, teatru, club pentru copii, magazine, internet caffe, biblioteca. Norwegian Sun are 12 punti accesibile si un total de 968 cabine.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.