Cere oferta Cere oferte
Vacante

Residence Petit Tibet

2 stele

   Valle D Aosta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Residence Petit Tibet, Valle d Aosta, Italia

Localizare: Apartamentele sunt situate in blocuri de apartamente sau resedinte, situate la 800 m de centrul statiunii Cervinia. Partiile Breuil-Cervinia sunt la 100 m departare. Exista si ski-bus care se plateste la resedinta.
Descriere apartamente: Fiecare apartament este dotat cu electrocasnicele necesare si dotari: chicineta, baie cu dus, telefon si parcare.
Tipuri de apartamente:
MONOLOCALE 3 PAX: living cu canapea extensibila si fotoliu extensibil, chicineta, baie cu dus, parcare subterana
BILOCALE 4 PAX: Dormitor cu 2 paturi suprapuse sau twin, living cu canapea extensibila si fotoliu extensibil, chicineta, baie cu dus si parcare subterana
Tarifele includ: inchirierea apartamentelor si consumul de gaz, apa, electricitate, incalzire, cina de REVELION.
Tarifele nu includ: lenjeria de pat si prosoapele (15 euro/persoana/schimb), curatenia finala (50 euro/apartament/sejur, curatenia bucatariei fiind responsabilitatea clientilor, altfel vor fi taxsati extra cu 30 euro), TV-ul (25 euro/saptamana), garaj-ul (50 euro/masina/saptamana), baby-cot (40 euro/saptamana)
Se accepta animalele de companie, la cerere
Garantie obligatorie: 150 euro/apartament
Intrare/iesire: Intrare Sambata: intrare intre orele 15:00 – 19:00; iesire la ora 10:00

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.