Cere oferta Cere oferte
Vacante

Zanon

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Zanon, Val di Fiemme, Italia

Descriere generala: Localizat in frumoasa statiune Val di Fiemme, la 950 m altitudine, inconjurat de un peisaj natural impresionant cu o vedere frumoasa spre muntii Dolomiti.Acest hotel confortabil, recent renovat, este dotat cu: receptie, bar, restaurant, lift, conecsiune wi-fi, gradina, terasa si parcare private, cu un nou centru spa (sauna finlandeza, baie turceasca, masaj, solar, etc).Distanta fata de zona de ski:
2,5km,la ALPE CERMIS – OBERGGEN SLOPES. Statia de schi bus gratuity este la 150 m distant fata de hotel.Descrierea camerelor: Mobilate cu gust, toate camere au baie privata, telefon, TV-satelit, seif si balcon.
Tariful include: cazarea, masa cu demipensiune, intrarea la Spa (sauna finlandeza, baia turceasca, alternare bai calde/reci numite “dusuri tropicale”, autobuzul care duce catre partiile de schi, incalzirea si uscarea chipamentelor de schi dar in camerele special amenajate pentru aceasta.Tariful nu include: bauturile; cina de revelion “Eve Gala” – 35 euro/persoana – de achitat direct la hotel; conexiunea la internet wi-fi, masaj la spa si alte servicii extra la spa, animale de companie la cerere, alte servicii neincluse in pret.Intrari si iesiri: Sambata. Intrare 12:00 - 20:00, iesiri pana la ora 10:00.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Zanon, Val di Fiemme, Italia