Cere oferta Cere oferte
Vacante

Residence Villa Panda

2 stele

   Val Di Fiemme

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Residence Villa Panda, Val di Fiemme, Italia

Localizare: situate intr-o zona insorita a zonei Daiano, la 4 km distant de partiile Alpe Cermis – Val de Fiemme – Obereggen. Statiua de ski-bus este la 250 m.
Dotari camera: apartementele sunt dotate cu mobile de lemn in stil montan. Dispune de 2 tipuri de apartment:
BILOCALE 4 PAX: alcatuite din dormitor cu pat matrimonial, si un living cu o canapea extensibila, TV, chicineta, baie cu dus
TRILOCALE 6 PAX: 2 dormitoare dintre care unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi twin, living cu una sau doua canapele extensibile de o persoana, chicineta, baie proprie cu dus.
Tarifele includ: cazarea, consumul de electricitate, apa, gaz
Tarifele nu includ: curatenia finala (pentru apartementele BILOCALE: 50 euro/apartament/saptamana, pentru apartamentele TRILOCALE: 60 euro/euro/saptamana); Curatenia chicinetei este responsabilitatea turistilor. Deasemenea lenjeria si prosoapele nu sunt incluse (12 euro)
Garantie obligatore/apartament: 130 euro
Intrarile se fac in fiecare zi de sambata, intre orele: 16:00-19:30, iar iesirea se face pana la ora 09:30

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.