Cere oferta Cere oferte
Vacante

Residence Casa Cavalese

3 stele

   Val Di Fiemme

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Residence Casa Cavalese, Val di Fiemme, Italia

Localizare: la poalele statiuneii Cavalese, intr-o zona linistita si foarte panoramic. Partiile Alpe Cermis – Val de Fiemme – Obereggen sunt situate la 2 km, iar statia de ski-bus este in fata hoteluluiDotari hotel: receptie, taverna, spatiu depozitare ski si clapari, parcare exterioare Facilitati apartamente: toate apartamentele sunt dotate cu mobila eleganta din lemn masiv in stil montan , parchet, baie privata cu cada si dus, chicineta, TV,Facilitati apartamente TRILO (6 persoane): dormitor cu pat matrimonial, dormitor cu pat supra etajat, living cu canapea extensibila, chicineta Tarifele includ:consumul de gaz, electricitate, apa, taxe, lenjeria de pat/saptamana, curatenia finala (mai putin curatenia chicinetei, aceasta fiind responsabilitatea clientilor), un loc de parcare/apartament, camera de depozitare pentru ski-uri si clapariGarantie obligatore/apartament: 258 euroIntrarile se fac in fiecare zi de sambata, intre orele 17:00 si 22:00, iar iesirea intre orele: 08:00 – 10:00

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.