Cere oferta Cere oferte
Vacante

LATEMAR

3 stele

   Val Di Fiemme

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere LATEMAR, Val di Fiemme, Italia

Localizare: hotelul este situat intr-o zona linistita la 3 km de statiunea Cavalese, partiile Alpe Cermis – Val de Fiemme – Obereggen sunt situate la 3 km, statia de ski-bus fiind situate la 150 m de hotel.Dotari hotel: receptie, bar, restaurant, lift, salon TV, centru fitness cu piscina interioara incalzita, saunam solar, camera de depozitare ski, parcareDotari camere: toate camerele beneficiaza de baie proprie, TV, telefon, balcon (o parte din camere)Tarifele includ: cazarea cu demipensiune, accesul la piscina interioara, fitness si sauna,Tarifele nu includ: Cina de Revelion, 30 euro/persoana/adult – Obligatoriu se achiat direct la hotel (copii intre 2 – 11, 99 – 50 % reducere) , bauturile, salina (20 euro/persoana) , seif (10 euro/saptamana)Intrare/iesire: Intrare Sambata: intrare intre orele 14:00 – 20:00; iesire la ora 10:00

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.