Cere oferta Cere oferte
Vacante

Eurotel

3 stele

   Val Di Fiemme

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Eurotel, Val di Fiemme, Italia

Localizare: situat la 2000m altitudine, chiar pe partia de ski Alpe Cermis
Dotari hotel: 56 camere, restaurant cu terasa, semineu in lobby, American bar, salon TV, disco, mini-club, sala fitness, sauna.
Accesul la hotel se face doar prin telecabina care functioneaza intre orele: 08:30 – 16:30
Dotari camera: 56 de camera dotate cu baie proprie cu cada si dus, telefon, TV satelit, majoritatea camerelor dispun de balcon
Intrarile se fac in fiecare zi de Sambata, pana la ora 16:30 (datorita orarului de functionare a telecabinei); iesirea se face pana la ora 10:00
Tariful include : cazarea si masa cu demipensiune, bauturi de “bun venit”, mini club, accesul la sala de fitness, 1/saptamana intrare la Jacuzzi, sauna, si la camerele de relaxare, camera de jocuri cu ping-pong, sala Tv, discoteca pentru copii, cina de Revelion, autobuzul care duce catre partiile de schi, incalzirea si uscarea chipamentelor de schi dar in camerele special amenajate pentru aceasta.
Tariful nu include: bauturile, alte servicii neincluse in pret.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.