Cere oferta Cere oferte
Vacante

Dolomiti

3 stele

   Val Di Fiemme

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Dolomiti, Val di Fiemme, Italia

Descriere generala: Hotelul este inconjurat de un spatiu verde frumos, aproape de parcul natural Monte Corno , este dotat cu : receptie, pizzeria, bar, sala TV, terasa, taverna privata pentru petreceri de seara, deposit pentru echipamente de schi, parcare private exterioara.Distanta fata de zona de ski: 12 km pana la ALPE CERMIS – OBERGGEN SLOPES. Statia de schi bus gratuity este la 150 m distant fata de hotel.Descrierea camerelor: toate camerele sunt spatioase, confortabile si mobilate cu gust, au bai private cu dus, telefon, majoritatea au si balcon.Tariful include : cazarea, masa cu demipensiune, cina de revelion la “Gala Dinner” doar pentru cazarea de o saptamana).Tariful nu include : bauturile, alte servicii neincluse in pret.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.