Cere oferta Cere oferte
Vacante

Le Sherpa

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Le Sherpa, Val Thorens, Franta

Hotelul se afla in partea superioara a statiunii , in apropierea partiilor de schi si la doar 2 minute de centrul comercial Peclet; cea mai apropiata pista este la doar 50 m, peste drum de hotel.

Facilitati

Camere: acest hotel ofera camere confortabile cu mobilier de lemn; fiecare camera are TV, telefon, seif, uscator de par, halate de baie, balcon din care se pot admira privelistile magnifice asupra zonei de schi Trois Vallees

Hotel: restaurant in care turistii pot servi micul dejun tip bufet si o cina cu 5 feluri, bar, 3 zone lounge cu semineu, internet corner, sala de jocuri, centru de frumusete si spa cu sauna, hammam si jacuzzi, vestiare pentru echipamentul de ski.

Intrari: sambata, sejururi minime de 7 nopti

Taxa de statiune se achita la fata locului

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Le Sherpa, Val Thorens, Franta