Cere oferta Cere oferte
Vacante

ZABOLA ESTATE.

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ZABOLA ESTATE., Zabala, Romania

INFORMATII GENERALE: Proprietatea este deinuta de o familie transilvaneana nobila si include un castel care dateaza din secolul al XVI-lea si 2 cladiri anexe. Accesul la internet WiFi este disponibil gratuit in toate zonele.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Zabola Estate ofera gradina cu loc de joaca pentru copii si animale domestice. Se pot organiza diverse activitati, printre care observare de ursi, plimbari cu trasura trasa de cai si drumetii prin salbaticia naturii. Proprietatea ofera parcare privata gratuita. Este situata la 1 ora de mers cu masina de Lacul Sfanta Ana, singurul lac vulcanic din Romania. Activitati posibile pe domeniul Zabala: Bear watching, deer stalking, cina la lumina lumanarii. BBQ, foc de tabara, private cinema, masaj in camera, sauna in padure, calarie, ponei, biciclete...
FACILITATI UNITATE: restaurant, parcare proprie, loc de joaca pentru copii,internet

DESCRIERE CAMERE:
The New Castle (clasificare 5 stele): Camera Armin - 115 m, suita 2 camere fiecare cu dormitor si living cu cada de baie, doua dusuri, 2 seminee. Camera Eva - 60 m, camera dubla cu cada in camera, baie cu dus, semineu. Camera Ilona - 50 m, camera dubla open space cu cada de baie in camera, dus deschis spre camera, semineu. Camera Zsofia - 60 m, camera dubla open space cu cada de baie in camera, dus deschis spre camera, semineu. Camera Janos - 60 m, camera dubla open space cu cada de baie in camera, dus de schis spre camera, semineu. Camera Emma - 35 m, camera dubla, cu cada de baie in camera, dus, semineu. Camera Miklos - 35 m, camera dubla, cu cada de baie in camera, dus, semnieu. Camera Klementina - 24 m, camera dubla, cu baie de schisa spre camera. Camera Johanna - 25 m, camera dubla cu cada in camera, dus si semineu. Camera Erzsebet - 24 m, camera dubla cu cada. Camera Etelka - 25 m, camera dubla cu cada in camera,baie cu dus, semineu.
The Machine House: (clasificare 3 stele) Camera The Brick - 43 m, camera dubla cu cada, dus si semineu. Camera The Red - 35 m, pat matrimonial, cada in camera, baie cu dus, semineu. Camera The Blue - 31 m, pat matrimonial, cada in camera, baie cu dus, semineu. Camera The Green - 31 m, pat matrimonial, cada in camera, baie cu dus, semineu. Camera The Yellow - 35 m, pat matrimonial, baie cu dus,cada, semineu. Camera The Orange - 33 m, pat matrimonial, baie cu cada,semineu. Camera The Beam - 34 m, pat matrimonial, baie cu cada si dus. Camera The Garden - 31 m, pat matrimonial, baie cu dus. Camera The Hunters - 24 m, 2 paturi twin si dus. Dobrica Hunting Lodge 9clasificare 1 stea).


SERVICII DE MASA: Exista 4 zone de luat masa, una in aer liber, doua pe terase si una in interior. La cerere, oaspetilor li se pot oferi mese pregatite dupa retete transilvanene traditionale, care pot fi servite in zona de luat masa. La cerere mesele se pot servi si in The Garden House si in The Old Saddle house.
Micul dejun: include si gem de casa, branza locala, legume, fructe, oua din productie proprie.
Micul dejun se poate servi la cerere si in camera pentru un extra.
Pranzul - consta in doua feluri de mancare.
Cina - se serveste la lumina lumanarilor in dinning room sau pe terasa The Machine House. Consta in 3 feluri de mancare in functie de sezon.








Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Intrebari frecvente ZABOLA ESTATE., Zabala, Romania

Pot achizitiona sejurul la ZABOLA ESTATE. prin EXIMTUR si sa achit cu vouchere de vacanta?

Pentru orice hotel din Romania din oferta EXIMTUR poti plati cu cardul de vacanta. Pentru mai multe detalii, consulta articolul nostru de pe blog despre folosirea voucherelor de vacanta.

Care sunt modalitatile de plata la ZABOLA ESTATE.?

Rezervarile pot fi platite cu cardul (Mastercard si Visa) simplu si sigur online, cu cardul de vouchere de vacanta sau in agentie. Cu unele carduri se accepta si plata in rate.

Care este pretul pe noapte la ZABOLA ESTATE.?

Pretul difera in functie de perioada, numarul de nopti alese in pachetul de cazare, camera aleasa si multe altele. Poti sa vezi costul estimativ completand informatiile despre data de plecare, intoarcere si numarul de persoane din pagina.

Care este intervalul de check-in si check-out la ZABOLA ESTATE.?

Check in ora 15.00 check out ora 12.00

ZABOLA ESTATE. este potrivita pentru copii?

Nu

ZABOLA ESTATE. accepta animale de companie?

Nu

Care sunt principalele facilitati la ZABOLA ESTATE.?

Restaurant cu semineu, centru SPA, centru Echitatie, parc

Exista optiunea de all inclusive la ZABOLA ESTATE.?

Nu

Exista parcare privata la ZABOLA ESTATE.?

Da

Locatie ZABOLA ESTATE., Zabala, Romania