Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati VILE VIDRA, Unitati Inactive, Romania

Room TV
Bathroom
Shower
Laundry
Ironing Service

Descriere VILE VIDRA, Unitati Inactive, Romania

Statiunea Vidra este situata la 25 de km de Voineasa, in inima Muntilor Lotrului, pe malul de acumulare Vidra.
Statiunea este inconjurata de munti cu varfuri ce depasesc cota de 2000 m altitudine si imbratisata pe doua laturi - vestica si nordica de apele lacului Vidra. Din Valea Oltului se poate ajunge la Vidra pe DN 7A. Factori naturali de cura: bioclimatul tonic, aerul curat, ozonificat (este printre singurele din Romania cu gradul de poluare zero, cu aerul puternic ozonat, bogat in ioni negativi si esente volatile de brad).
Locatie:
Statiunea este recomandata pentru urmatoarele afectiuni: -nevroza astenica -surmenaj fizic, intelectual -afectiuni ale aparatului locomotor -afectiuni ale cailor respiratorii -rahitism -tulburari de crestere la copii -stari de convalescenta.
Politici:
Accesul cu animale de companie este permis sub supraveghere.
Servicii masa:
- se acorsa in Restaurantul Clasic** - capacitate 40 locuri.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie VILE VIDRA, Unitati Inactive, Romania