Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

VILA TRANDAFIRUL

3 stele

   Calimanesticaciulata, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILA TRANDAFIRUL, Unitati Inactive, Romania

Vila este situata in apropierea complexului Caciulata-Cozia-Oltul.

Vila are o pozitionare excelenta, fiind situata in apropierea complexului Cozia- Caciulata -Oltul. Este o constructie noua, finalizata in anul 2003.

Descriere facilitati:
in apropierea vilei se afla: piscina acoperita, sala de fitness, parcare, teren de fotbal, teren de tenis, spalatorie-curatatorie.

Tratamentul se face la Hotel Caciulata.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Atractii turistice:
Manastirea Cozia (ctitorita în 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura şi arta medievala din aTara Romaneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita în 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.

Politici:
Tarif intrare piscina Caciulata:

Varianta 1: taxa de intrare (o singura intrare) este de 15 lei adult si 8 lei copii ( 7-14 ani) . Turistii pot beneficia de acest tichet de intrare o singura data. In cazul in care ies din perimetrul piscinei pentru a merge la masa sau in camera, nu mai pot folosi acelasi tichet la o noua intrare in aceeasi zi.

Varianta 2: abonament de Luni pana Duminica, intrari multiple adult 20 Lei/zi copii 12 Lei/zi (7-14 ani ), indiferent de nr zilelor.

Pentru piscina de la hotel Oltul , tariful unui abonament WEEKEND , adult 30 Lei, copii (7-14 ani) 16 Lei.

Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu, categoria I, in sistem fisa cont.
Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

Facilitati copii:
Copiii 0-6 ani beneficiaza de gratuitate, 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare, peste 14 ani achita 1 loc integral.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
TV in room
Shower
Minibar

Locatie VILA TRANDAFIRUL, Unitati Inactive, Romania