Vacante

VILA MAGDALENA

2 stele

   Strada Trandafirilor 62, Sovata, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VILA MAGDALENA, Unitati Inactive, Romania

VILA MAGDALENA, situata aproape de centrul statiunii, la 200 m pana la Lacul Ursu va ofera: 20 locuri de cazare in camere duble si apartamente moderne.

Facilitati copii:
- 0-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, 6-16 ani achita 23 Lei/copil/zi taxa utilitati (include accesul gratuit la piscina) sau 50% din valoarea unui loc intr-o camera dubla.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

TV in room
Private bathroom
Fridge
Free parking

Locatie VILA MAGDALENA, Unitati Inactive, Romania