Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA PERLA ARIESULUI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere PENSIUNEA PERLA ARIESULUI, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea PERLA ARIESULUI reprezina o varianta buna de cazare pentru turistii care doresc sa viziteze Muntii Apuseni, conditii bune de cazare la tarife accesibile si perfecte pentru familii cu copii.

Descriere facilitati:
Check-in incepand cu ora 12:00; check-out pana la ora 12:00.
Atractii turistice:
Pestera Cetatile Ponorului, Pestera Ghetarul Focul Viu, Complexul carstic Cetatile Ponorului, Pestera Ursilor, Cheile Turzii, Muzeu memorial Avram Iancu - Comuna Avram Iancu, Galeriile Romane, Dealul cu melci, Pestera Huda lui Papara, Pestera Poarta lui Ionele, Comuna Horea, Casa memoriala a lui Horea, Pestera si Ghetarul Scarisoara, Pestera Poarta lui Ionele, Pestera Ghetarul de la Vartop.
Politici:
Am luat toate măsurile care se impun in contextul actualei probleme cu acest virus. Ne încadram in cerințele DSP atât la cazare cât și la masa.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul pensiunii Perla Ariesului in sistem a la carte.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare/cazare si mic dejun fara pat suplimentar, 5-12 ani achita 50% din tariful unui adult.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati PENSIUNEA PERLA ARIESULUI, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Conference room
Heating

Locatie PENSIUNEA PERLA ARIESULUI, Unitati Inactive, Romania