Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

PENSIUNEA PANICEL

3 stele

   Rasnov, Judetul Brasov, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA PANICEL, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea este amplasata pe DN 73 Brasov Bran la 2 Km de orasul Ranov si la 0,5 km de Drumul national, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului.

Pensiunea PANICEL se gaseste pe un domeniu de aproximativ 70.000 mp, oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului, Postavarul, domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana.

Atractii turistice:
Cetatea Rasnov, Castelul Bran, Cheile Rasnoavei, Biserica Evanghelica, concert in pestera cetatii.

Servicii masa:
- se asigura in restaurantul propriu, turistii pot servi masa cu produse ecologice obtinute in ferma proprie a complexului.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Children playground
Sauna
Free wireless internet
Free parking
Bar

Locatie PENSIUNEA PANICEL, Unitati Inactive, Romania