Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA NORICA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere PENSIUNEA NORICA, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea Norica este situată în comuna Gura Raului, comună care face parte din salba celor mai vechi, frumoase şi înstărite aşezări ce alcătuiesc Marginimea Sibiului, la 18 km de Sibiu în direcţia Sebes (Cristian, Orlat, Gura Raului, Transalpina, Ranca).

Descriere facilitati:
Relaxare antistres, terapeutic, anticelulitic, reflexoterapie plantară, aromoterapie, meloterapie.
Locatie:
Cine vine la Gura Râului iarna se poate bucura de pârtia de schi din sat, sau pot alege statiunea Paltinis care este la 18 km., plimbari cu sania trasa de cai, participarea la slujbele tinute în bisericile din sat, biserici care au o încarcatura istorica deosebita.
Politici:
Check in ora 15.00, check out ora 12.00. Nu sunt acceptate animalele de companie.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu: cu o bogată experienţă culinară (peste 25 ani in turism), proprietarii vă delectează cu preparate din bucătăria tradiţională şi internaţională în salonul pensiunii cu circuit inchis, care are o capacitate de 40 locuri şi o terasă cu 30 locuri.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati PENSIUNEA NORICA, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Room TV
Bathroom
Shower
Conference room
Free Wireless Internet
Free Parking

Locatie PENSIUNEA NORICA, Unitati Inactive, Romania