Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Terasa
TV in camera
Baie in camera
Shower
Loc de joaca pentru copii
Sala de conferinte
Parcare gratuita
Minibar

Descriere PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea Inima Bucovinei este situata intr-un cadru mirific, la marginea padurii. Zona in care este situata pensiunea ofera turistilor un peisaj minunat, atat in timpul iernii, cat si in restul anotimpurilor. Pensiunea dispune de o suprafata mare de teren inconjurator, oferind multiple posibilitati de petrecere a timpului. De putin timp pensiunea dispune si de stana turistica acre ofera posibilitatea organizarii unor mese traditionale.
Atractii turistice:
Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea Humor, Biserica Arbore, Biserica Romano Catolica Cacica, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Etnografic al Bucovinei, Rezervatia Naturala Calimani.
Servicii masa:
- se asigura in restaurantul propriu in sistem a la carte, cu specific traditional bucovinean.
Pentru grupuri, se pot organiza: cina campeneasca, gratare in aer liber, foc de tabara, la cerere insotite de muzica traditionala bucovineana sustinuta de formatii folclorice.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI, Unitati Inactive, Romania