Vacante

PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI

4 stele

   Localitatea Frasin, Nr 863, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea Inima Bucovinei este situata intr-un cadru mirific, la marginea padurii. Zona in care este situata pensiunea ofera turistilor un peisaj minunat, atat in timpul iernii, cat si in restul anotimpurilor. Pensiunea dispune de o suprafata mare de teren inconjurator, oferind multiple posibilitati de petrecere a timpului. De putin timp pensiunea dispune si de stana turistica acre ofera posibilitatea organizarii unor mese traditionale.

Atractii turistice:
Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea Humor, Biserica Arbore, Biserica Romano Catolica Cacica, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Etnografic al Bucovinei, Rezervatia Naturala Calimani.

Servicii masa:
- se asigura in restaurantul propriu in sistem a la carte, cu specific traditional bucovinean.
Pentru grupuri, se pot organiza: cina campeneasca, gratare in aer liber, foc de tabara, la cerere insotite de muzica traditionala bucovineana sustinuta de formatii folclorice.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
Free parking
Minibar

Locatie PENSIUNEA INIMA BUCOVINEI, Unitati Inactive, Romania