Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Cere oferte Cere oferte

PENSIUNEA FOREST ECVESTRU

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA FOREST ECVESTRU, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea este un loc minunat pentru petrecerea timpului liber.

FOREST ECVESTRU PARK reprezinta o buna modalitate de petrecere a timpului liber. Vizitarea parcului va va oferi posibilitatea să descoperiti caii de sport Westfalen sau Holsteiner dar şi pe cei Lipitan. Pentru copii, şi nu numai, un punct de atractie il vor constitui poneii. Se pot organiza plimbari cu trasura pe diverse trasee. De asemenea puteti participa la ore de calarie la care se va tine cont de gradul dumneavoastra de pricepere in calarie. Pentru copii sunt disponibili ponei de diverse talii. Vizitarea acestui parc va va oferi clipe de relaxare si bucurie.

Descriere facilitati:
- sedinta calarie initiere si agrement, sedinta calarie avansati, sedinta calarie ponei, plimbare cu trasura, prezentare cai si mod de lucru, demonstratie calarie, dresaj cai si ponei, saritura peste obstacole cu programare (minim 5 persoane).

Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00. Camerele se elibereaza pana la ora 12:00.

Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Forest Ecvestru, categoria 4 stele, in sistem a la carte, unde veti regasi produse traditionale specifice zonei.

Facilitati copii:
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
Hairdryer
Free parking
Tennis court
Bar
Minibar
Room service
Facilities for persons with disabilities

Locatie PENSIUNEA FOREST ECVESTRU, Unitati Inactive, Romania