Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA FOREST ECVESTRU


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere PENSIUNEA FOREST ECVESTRU, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea este un loc minunat pentru petrecerea timpului liber.
FOREST ECVESTRU PARK reprezinta o buna modalitate de petrecere a timpului liber. Vizitarea parcului va va oferi posibilitatea să descoperiti caii de sport Westfalen sau Holsteiner dar şi pe cei Lipitan. Pentru copii, şi nu numai, un punct de atractie il vor constitui poneii. Se pot organiza plimbari cu trasura pe diverse trasee. De asemenea puteti participa la ore de calarie la care se va tine cont de gradul dumneavoastra de pricepere in calarie. Pentru copii sunt disponibili ponei de diverse talii. Vizitarea acestui parc va va oferi clipe de relaxare si bucurie.
Descriere facilitati:
- sedinta calarie initiere si agrement, sedinta calarie avansati, sedinta calarie ponei, plimbare cu trasura, prezentare cai si mod de lucru, demonstratie calarie, dresaj cai si ponei, saritura peste obstacole cu programare (minim 5 persoane).
Politici:
Check-in incepand cu ora 14:00. Camerele se elibereaza pana la ora 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Forest Ecvestru, categoria 4 stele, in sistem a la carte, unde veti regasi produse traditionale specifice zonei.
Facilitati copii:
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 6 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati PENSIUNEA FOREST ECVESTRU, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Shower
Children playground
Conference room
Hairdryer
Free Parking
Tennis ground
Bar
Minibar
Room service
Facilities for persons with disabilities

Locatie PENSIUNEA FOREST ECVESTRU, Unitati Inactive, Romania