Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Cere oferte Cere oferte

PENSIUNEA EL PLAZZA

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere PENSIUNEA EL PLAZZA, Unitati Inactive, Romania

Pensiunea El Plazza este situată în centrul stațiunii balneare Băile Herculane și oferă unități de cazare cu WiFi gratuit și o grădină cu loc de joacă pentru copii și teren de baschet.

Descriere camere:
12 camere duble si 2 apartamente.

Descriere facilitati:
Două restaurante, două terase în aer liber, piscină exterioară, piscină interioară, loc de joacă pentru copii, parcare interioară, internet gratuit, spa, saună.

Atractii turistice:
Cheile Tesnei, trasee pentru alpinism, Parcul Natural Domogled, Valea Cernei (relief carstic), Palatul Coronini, Grota cu aburi, Sapte Izvoare, Grota Haiducilor, ruinele Castrului Roman Drobeta, ruinele Cetatii Sarmisegetuza, Muzeul Nicolae Cena, Peştera Hoţilor, Statuia lui Hercule, Cascada Cociu.

Servicii masa:
in restaurantul propiu in sistem a la carte.

Facilitati evenimente:
sala de conferinte 40 locuri dotata cu: internet wireless, videoproiector, flipchart, retroproiector, ecran proiectie si sistem de sonorizare.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
Private bathroom
Conference room
Free wireless internet
Free parking
Reception desk
Garden
Outdoor swimming pool
Bar
Minibar
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Therapy and wellness center

Locatie PENSIUNEA EL PLAZZA, Unitati Inactive, Romania