Vacante

HOTEL ZADA

3 stele

   Str Valea Rasnoavei Nr 69, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL ZADA, Unitati Inactive, Romania

Hotelul Zada 3* se afla pe Valea Rasnoavei, fiind alegerea ideala pentru cei care doresc sa-si petreaca vacanta in natura.

Hotelul este situat la 3 km de centrul statiunii Predeal.

Se pot organiza excursii pentru vizitarea unor obiective turistice din apropiere cum ar fi: Cetatile Taranesti de la Rasnov, Prejmer si Harman, Castelul Bran, Castelul Peles, orasul medieval Sighisoara, cetatea Fagarasului si Manastirea Brancoveanu, Poiana Brasov.

Hotelul asigura doritorilor transport gratuit catre Gara Predeal, centrul orasului Predeal, Cabana Trei Brazi si Partia de ski din Predeal.

Atractii turistice:
Cheile Gradistei, Cetatea Rasnovului, Pietrele lui Solomon, Castelul Bran, Canionul Sapte Scari, Pestere de Gheata, Cascada Tamina, Biserica Neagra - Brasov, Castelul Peles - Sinaia, Platoul Bucegilor.

Servicii masa:
- se acorda in restaurantul propriu.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
Copiii pana la varsta de 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun si dorm in pat cu parintii, peste 7 ani achita 50% din tariful unui adult.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Shower
Children playground
Private bathroom
Conference room
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Ironing service
Free parking
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage
Airport transfer
Room service

Locatie HOTEL ZADA, Unitati Inactive, Romania