Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Vacante

HOTEL SOLYMAR

3 stele

   Hotel Solymar, Statiunea Mangalia, Str Teilor Nr 7, Cod 905500, Jud Constanta, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL SOLYMAR, Unitati Inactive, Romania

Liniste…..Amabilitate….Confort
Toate acestea le veti gasi mereu la Hotel Solymar din Mangalia intr-o ambianta prietenoasa si o atmosfera calduroasa oferita de personalul hotelului.

Este cel mai nou hotel de 3 stele din statiune, complet renovat si dat in folosinta in august 2012, conceput sa satisfaca solicitarile familiilor cu copii, asteptarile cuplurilor tinere ce doresc un cadru romantic, dar si ale celor aflati in deplasare in interes de serviciu sau pur si simplu in tranzit.

Locatie:
Hotelului Solymar este situat pe faleza Marii Negre, la numai 20 m de plaja, 50 m de centrul orasului si la 100 m de Sanatoriul Balnear Mangalia.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Non-smoking rooms
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Heating
Air conditioning
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage
Breakfast area

Locatie HOTEL SOLYMAR, Unitati Inactive, Romania