Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL HEBE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL HEBE, Unitati Inactive, Romania

RO Sejur Demipensiune si tratament + mofeta (minim 5 nopti check in in orice zi)
Sejur Pensiune completa si tratament + mofeta (minim 5 nopti check in in orice zi)

La Hotelul HEBE, ''izvor de sanatate'', veti fi intampinati de oameni primitori, bucurosi sa va aiba ca oaspeti. Hotelul Hebe grupeaza in aceeasi locatie peisajul mirific, climatul relaxant, cazarea, masa si tratamentul.

Atractii turistice:
RO Casa memoriala G. Cosbuc, Casa memoriala L. Rebreanu, Ruinele Cetatii Rodna, excursii in Muntii Rodnei, Muzeul de arta populara Nasaud.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL HEBE, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
TV in room
Fitness centre
Elevator
Bar
Minibar
Health treatments facilities
Travel agency

Locatie HOTEL HEBE, Unitati Inactive, Romania