Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL GLORIA

3 stele

   Eforie Sud, Romania Vezi pe harta

Litoral Marea Neagra România
 | 
Destinații în România

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL GLORIA, Eforie Sud, Romania

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotelul Gloria 3*, renovat in 2022, este ideal amplasat chiar pe faleza statiunii Eforie Sud - doar cobori cateva trepte si esti deja pe plaja cu nisip fin, mangaiata mereu de o briza racoroasa. Datorita pozitiei privilegiate (situare perpendiculara pe linia marii) toate camerele de la etaj au vedere la mare.

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: parter si 4 etaje, terase de relaxare cu vedere la mare (la fiecare nivel), wi-fi in receptie si pe terasele de relaxare, parcare publica cu plata.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 130
Camere duble: 126 (110 situate la etaj si 16 la parter) - camere cu pat matrimonial, cu suprafata de 17 mp. Cele 16 camere duble de la parter sunt identice ca suprafata, structura, dotari insa nu au balcon, iar ferestrele au gratii.

Apartamente: 4
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial, o camera de zi cu canapea extensibila, o baie, conectate printr-un hol, au doua balcoane dotate cu masuta si scaune.
Dotari camere: TV LED, aer conditionat, minibar (racitor), baie cu cadita si dus, balcon cu masa si scaune- la camerele de la etaj, mobilier nou, uscator de par la cerere.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in nordul statiunii la aproximativ 100 m de mare.
Plaja: cu nisip fin si intrare lina in mare.

POLITICI
Este interzis gatitul in camera de hotel si accesul cu primusuri, spirtiere, resouri, aragaze, oale electrice, plite, etc. Nerespectarea acestor conditii implica parasirea camerei fara despagubiri materiale.
Taxa de statiune in valoare de 3 Lei/ zi/ persoana peste 14 ani se achita numerar la receptia hotelului.

FACILITATI COPII
(in camera dubla cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA ETAJ- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 15 ani sau 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 15 ani+ 1 copil 16- 17 ani.
In camera dubla de la etaj se accepta un singur pat suplimentar (canapea fixa cu dimensiune de aproximativ 1.70 m lungime/ 0.90 m latime).
CAMERA DUBLA PARTER- capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii 0- 13 ani sau 2 adulti si 1 copil 14- 15 ani
In camerele duble de la parter nu se poate introduce pat suplimentar.
Optional pat (tarc) bebelusi, contra cost, se achita si se solicita la receptia hotelului.


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HOTEL GLORIA, Eforie Sud, Romania