Cere oferta Cere oferte
Vacante

HOTEL DRAGULUI

3 stele

   Bulevardul Mihai Saulescu, Nr 28,predeal, Jud Brasov, Unitati Inactive Vezi pe harta

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HOTEL DRAGULUI, Unitati Inactive, Romania

Aflati in trecere, pentru intalniri de afaceri sau in calatorii de placere, Hotel Dragului este gata sa va primeasca intr-o atmosfera confortabila si moderna.

Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de Muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Dragului este gazda ospitaliera in orice anotimp. Construit in anul 2003, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Pensiunea Dragului si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.

Hotel Dragului are o capacitate de cazare de 40 de locuri in 20 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Hotel Dragului mai dispune si de o sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri dotata corespunzator : aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.

Descriere camere:
Hotelul dispune 5 de camere cu doua paturi si 15 camere cu pat matrimonial. Dotari camere: minibar, grup sanitar propriu, Tv color cu antena satelit, telefon, balcon, internet wireless.

Descriere facilitati:
Hotel Dragului are o capacitate de cazare de 40 de locuri: 5 de camere cu doua paturi si 15 camere cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern.

Hotel Dragului mai dispune si de o sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri dotata corespunzator : aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.

Atractii turistice:
Vf. Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, cu capacitate de 140 locuri, in regim a-la-carte, unde se pot servi preparate din bucataria romaneasca si internationala.

Facilitati evenimente:
O sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri dotata cu: aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Balcony
Cable/Satellite TV
Reception desk
Minibar
Meeting/Banquet facilities

Locatie HOTEL DRAGULUI, Unitati Inactive, Romania