Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DRAGULUI

   Bulevardul Mihai Saulescu, Nr 28,Predeal, Jud Brasov, Unitati Inactive Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL DRAGULUI, Unitati Inactive, Romania

Aflati in trecere, pentru intalniri de afaceri sau in calatorii de placere, Hotel Dragului este gata sa va primeasca intr-o atmosfera confortabila si moderna. Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de Muntii Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Dragului este gazda ospitaliera in orice anotimp. Construit in anul 2003, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Pensiunea Dragului si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei. Hotel Dragului are o capacitate de cazare de 40 de locuri in 20 de camere cu paturi duble sau cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern. Hotel Dragului mai dispune si de o sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri dotata corespunzator : aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.
Descriere camere:
Hotelul dispune 5 de camere cu doua paturi si 15 camere cu pat matrimonial. Dotari camere: minibar, grup sanitar propriu, Tv color cu antena satelit, telefon, balcon, internet wireless.
Descriere facilitati:
Hotel Dragului are o capacitate de cazare de 40 de locuri: 5 de camere cu doua paturi si 15 camere cu pat matrimonial. Fiecare din cele patru nivele este personalizat prin decorul diferit si dispune de camere confortabile, mobilate modern. Hotel Dragului mai dispune si de o sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri dotata corespunzator : aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.
Atractii turistice:
Vf. Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, cu capacitate de 140 locuri, in regim a-la-carte, unde se pot servi preparate din bucataria romaneasca si internationala.
Facilitati evenimente:
O sala pentru conferinte cu capacitate de 40 locuri dotata cu: aer conditionat, flip-chart, video-proiector, calculatoare de birou si conexiune la internet.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL DRAGULUI, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Terrace
Room TV
Bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Free Wireless Internet
Balcony
Cable/Satellite TV
Reception desk
Minibar
Meeting/Banquet Facilities

Locatie HOTEL DRAGULUI, Unitati Inactive, Romania