Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CASTEL DRACULA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati HOTEL CASTEL DRACULA, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
TV in room
Bathroom
Hairdryer
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Minibar

Descriere HOTEL CASTEL DRACULA, Unitati Inactive, Romania

Hotelul, inaugurat in 1983 in stilul unei case medievale, se ridica la hotarele dintre judetele Bistrita-Nasaud si Suceava, este amplasat in imediata apropiere a DN 17.

Situat la 1116 m altitudine la Piatra Fantanele, Hotel CASTEL DRACULA si imprejurimile va ofera confort, relaxare, istorie si suspans. Locatia domina larga panorama a Muntilor Bargaului, fiind locul ideal pentru iubitorii de natura, istorie si confort.

Atractii turistice:
Muntii Bargaului; vechiul drum al romanilor construit din piatra, foarte bine conservat si care se desfasoara paralel cu soseaua nationala Bistrita-Vatra Dornei; statiunea Vatra Dornei; Valea Izei, Pestera Tausoarelor de langa Rebrisoara; Bistrita, vizitarea orasului si a obiectivelor turistice; Nasaud (portul popular nasaudean); Casa Memoriala Liviu Rebreanu din localitatea Liviu Rebreanu si Casa Memoriala George Cosbuc din localitatea George Cosbuc.

Servicii masa:
- se asigura in restaurant cu doua saloane (salon nefumatori- 30 locuri, salon fumatori- 70 locuri) si terasa (40 de locuri), salonul Contelui Dracula (10 locuri).

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti)
Copiii 0-10 ani au gratuitate la cazare in camera cu parintii, fara pat suplimentar.
Copiii intre 0 - 12 ani achita 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie HOTEL CASTEL DRACULA, Unitati Inactive, Romania