Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CARAIMAN

   Hotel Caraiman, Statiunea Neptun, Cod 905550, Jud Constanta, Unitati Inactive Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL CARAIMAN, Unitati Inactive, Romania

Descriere camere:
Dotari camere:TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj. Număr total camere: 242 Duble: 242
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -1600 locuri, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, 4 nivele, bar de zi- 60 locuri, telefon public. Observaţii: nu se accepta animale de companie. Servicii: Contra cost: inchiriere jocuri distractive; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate; Incluse in tarif: informatii turistice si culturale, trezirea turistilor la ora solicitata, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii prinvind orarul mijloacelor de transport, pastrarea obiectelor de valoare.
Locatie:
Hotelul este situat la cca 250 m fata de statia CFR Neptun, cca 350 m de plaja si la cca 300 m de centrul statiunii. Plaja in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun-Olimp (restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire), categoria 2 stele in sistem bonuri valorice sau meniu fix. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 Lei / zi / persoana; Cina = 25.00 Lei / zi / persoana; Bonurile valorice se pot folosi si la barul din incinta hotelului. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat sau cu pat suplimentar asigurat se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; - a treia persoana peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL CARAIMAN, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Room TV
Private bathroom
Cable/Satellite TV
24-Hour Front Desk
Bar
Minibar
Safety Deposit Box at reception

Locatie HOTEL CARAIMAN, Unitati Inactive, Romania