Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL BRANDUSA, Unitati Inactive, Romania

Descriere camere:
Număr total camere: 82 Duble: 82 - camere cu doua paturi. Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -176 locuri, pastrare obiecte de valoare, parter si 4 etaje, terasa, bar de zi.
Locatie:
Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Brandusa, categoria 2 stele, micul dejun in sistem a la carte, pranzul si cina in sistem a la carte-fisa cont.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii (0- 2 ani neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar). - copiii (2- 7 ani neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar). Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii (7- 12 ani neimpliniti) achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul (12- 18 ani neimpliniti) achita 50% din tariful de cazare pentru un adult, cu acordare de pat suplimentar. In cazul pachetelor cazare cu mic dejun/demipensiune/pensiune completa, copiii intre 2-12 ani beneficiaza de reducere 50% din tariful mesei. Peste 12 ani achita valoarea integrala a mesei. Copiii 0-2 ani neimpliniti nu au servicii de masa incluse in baza biletului de odihna si/sau tratament sau a voucherului.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati HOTEL BRANDUSA, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Terrace
Room TV
Private bathroom
Reception desk
Bar
Safety Deposit Box at reception

Locatie HOTEL BRANDUSA, Unitati Inactive, Romania