Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
Cere oferte Cere oferte

CABANA POIANA NEDI CIOCOTIS

   Sat Ciocotis, Nr 138, Comuna Cerneti, Unitati Inactive Vezi pe harta

STATIUNI TURISTICE

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CABANA POIANA NEDI CIOCOTIS, Unitati Inactive, Romania

Cabana Poiana Nedi se inchiriaza integral!

Cabana Poiana Nedi din Ciocotis Maramures este dotata cu tot confortul necesar unui grup de pana la 10 adulti in 5 dormitoare cu pat dublu si living cu coltar extensibil. Un dormitor are baie proprie, celelalte patru fiind amplasate la etajul cabanei si deservite de 2 bai. La parter se afla a 4 a baie, toate fiind dotate cu cabine de dus. Bucataria este complet utilata, curent electric, apa curenta rece și calda. Cabana Poiana Nedi Ciocotis are Smart TV in living si wifi portabil inclusiv pe foisor.
Dotari exterioare:
2 piscine incalzite deschise din mai pana in septembrie, 1 ciubar disponibil pe toata perioada anului, cu lumini, 1 foisor pe lac amenajat cu loc de luat masa si gratar, ceaun si disc. Lacul este populat cu pastrav pentru consum. Hidrobicicleta este la dispoziția turistilor.
Se inchiriaza doar integral!

Politici:
Se inchiriaza doar integral.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati

TV in room
Cable/Satellite TV
Free parking
Garden
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Meeting/Banquet facilities
Kid-friendly
Kids playground
Shared lounge / TV area
Fishing
BBQ facilities

Locatie CABANA POIANA NEDI CIOCOTIS, Unitati Inactive, Romania