Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere BASSEN PENSION, Unitati Inactive, Romania

Sejur 2 nopti Descopera viata la tara (check in in orice zi) Sejur 5 zile de relaxare la Bazna (check in duminica) Sejur 5 zile de tratament la Bazna (check in duminica) Sejur 2 nopti Turul ciclist a bisericilor fortificate Bazna, Boian si Velt (check in in orice zi in intervalul 01.05-30.09.2019) Sejur Rusalii 3 nopti (check in 14.06) Sejur 2 nopti Weekend sasesc (check in vineri) Sejur 2 nopti Weekend gastronomic (check in vineri)
Bassen este o pensiune in stil german, un loc ideal pentru cazare, intalniri sau tratament la preturi extrem de accesibile. Bassen Pension este situata aproape de centrul comunei Bazna, la aproximativ 18 km de Municipiul Medias.
Atractii turistice:
Biserica Evanghelica; Sf. Margareta (Medias); Biserica Evanghelica Bazna (500 ani de existenta).
Politici:
Check-in incepand cu orele 12:30; check-out pana la orele 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in cadrul pensiunii, pranzul si cina in sistem a-la-carte. Exista si posibilitatea de pregatire a preparatelor culinare in aer liber, la gratar, in gradina proprie sau la padure.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Facilitati BASSEN PENSION, Unitati Inactive, Romania

Restaurant
Bathroom
Shower
Children playground
Free Parking
Garden
Children swimming pool

Locatie BASSEN PENSION, Unitati Inactive, Romania