Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL, Hajduszoboszlo, Hungary

Oferta de Revelion - perioada 30.12.2019 - 03.01.2020! In centrul turistic al statiunii, Hotelul Aqua Sol se afla in vecinatatea celui mai mare strand, Hungarospa, cu cea mai dinamica evolutie din Ungaria (oaspetii hotelului au intrare nelimitata si gratuita).

Descriere camere:
Aer conditionat, telefon, acces la internet, minibar, televiziune prin satelit, televizoare color si seif. Baile sunt dotate cu cada.
Descriere facilitati:
Mai multe tipuri de piscine, baile termale ”Pavai”, bai romane, saune de diferite tipuri, piscine pentru mamici si bebe, sali de diferite tipuri pentru copii, jacuzzi, 2 tobogane pentru copii, casuta de joaca, servicii de wellness si fitness, surf, teren de squash.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la EXIMTUR.

Locatie HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL, Hajduszoboszlo, Hungary