Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ATLANTIS MEDICAL, WELLNESS AND CONFERENCE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL ATLANTIS MEDICAL, WELLNESS AND CONFERENCE, Hajduszoboszlo, Ungaria

Se afla in imediata vecinatate a bailor Aqua Palace, la cativa metri de acestea. Constructia moderna, amenajarea care-i confera o atmosfera aparte si eleganta, reprezinta o imagine noua, o culoare deosebita. Hotelul are o suprafata de 8.000 m si 7 nivele.

Descriere camere:
Climatizare, balcon, TV, telefon, minibar, seif, Internet, baie/ dus, halat de baie, papuci.

Descriere facilitati:
Intreaga cladire dispune de aer conditionat, incalzirea si ventilarea fiecarei camere este reglabila independent. Asiguram acces la internet prin cablu si WIFI in toate punctele hotelului. Hotelul are restaurant, terasa, cafe-bar, sali de conferinta, centru business, centru spa.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Locatie HOTEL ATLANTIS MEDICAL, WELLNESS AND CONFERENCE, Hajduszoboszlo, Ungaria