Cere oferta Cere oferte
Vacante

HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL.

Vacanțe în străinătate pentru familii cu copii
 | 
Vacanțe în străinătate - Hoteluri recomandate cuplurilor
 | 
Wellness & Spa în străinătate
 | 
Relaxare în Ungaria
 | 
Noutati in oferta EXIMTUR

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL., Hajduszoboszlo, Ungaria

INFORMATII GENERALE
Hunguest Hotel Aqua Sol este un hotel de wellness din Hajduszoboszlo, situat in imediata apropiere a complexului balnear Hungarospa, cel mai mare complex balnear din Europa.


DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hunguest Hotel Aqua-Sol este singurul hotel din Hajduszoboszlo, ai carui oaspeti pot trece direct printr-un coridor inchis in complexul balnear Hungarospa, de unde au acces gratuit si la Hungarospa Aqua-Palace, fara a fi nevoie sa achizitioneze bilet de intrare.




FACILITATI UNITATE
Hunguest Hotel Aqua Sol are 142 camere, din care 2 suite, 6 apartamente, 6 pentru persoane cu handicap si 128 camere duble. Camerele sunt climatizate, nefumatoare cu telefon, internet, minibar, tv cu satelit si seif. Clientii alergici pot profita de cele 6 camere cu parchet. Camerele sunt prevazute cu cada. In afara de 6 camere fiecare are balcon. Hunguest Hotel Aqua-Sol dispune de garaj, parcare, schimb valutar, magazin de suveniruri, lift, sala de conferinte, business center, in holul hotelului drink bar.


DESCRIERE CAMERE
Camera dubla Standard are o suprafata de 24 m2 cu balcon. Unele camere sunt antialergice (cu parchet), restul au mocheta. Dimensiune paturi: 2 x 90 cm x 200 cm, sunt asezate unul langa altul, dar se pot solicita si paturi separate. Dotari: baie, TV LCD, aer conditionat, minibar, seif in camera, uscator de par, Wi-Fi. Baia are cada, toate baile au o oglinda cosmetica.


Camera dubla Standard cu un pat supraetajat sau doua paturi suplimentare are o suprafata de 24 m2 cu balcon. Dimensiune paturi: 2 x 90 cm x 200 cm, sunt asezate unul langa altul, dar se pot solicita si paturi separate. Dotari: baie, TV LCD, aer conditionat, minibar, seif in camera, uscator de par, Wi-Fi. Baia are cada, toate baile au o oglinda de cosmetica. Unele camere duble au un pat dublu suplimentar pentru doi copii mai mici. Cele doua paturi pot fi impinse unul sub celalalt in timpul zilei sau pot fi trase langa cele doua paturi de standard noaptea. Patul suplimentar superior are 165 cm lungime si 70 cm latime, celalalt 150 cm lungime si 70 cm latime. In unele camere duble a fost instalat un pat supraetajat suplimentar, care are 170 cm lungime si 73 cm latime.


Junior Suite este o camera cu o suprafata de 28 m2 exceptional de mare dar fara balcon, pe langa cele doua paturi principale, are o canapea extensibila (140 x 200 cm). Pe langa cele 2 paturi de principale, exista si o canapea canapea extensibila (140 x 200 cm)pentru 2 persoane, astfel incat poate fi confortabila pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Dimensiunea paturi principale: 2 x 90 cm x 200 cm, acestea sunt asezate unul langa altul in pozitia de baza. Exista doar 1 astfel de tip de camera pe etaj, deci un total de 3. Dotari: baie, TV LCD, aer conditionat, minibar, seif in camera, uscator de par, wifi, halat de baie. Baia are cada, toate baile au o oglinda de cosmetica.
Apartament unitate de cazare de 46 m2 compusa din doua spatii deschise, 2 balcoane si 2 televizoare. In dormitor sunt 2 paturi de principale si 1 canapea extensibila (140 x 200 cm) sau 1-2 paturi suplimentare (90 x 200 cm) in living. Exista un televizor in dormitor, o canapea si un alt televizor in living si un dulap separat in hol. Este o alegere perfecta pentru familii, deoarece in living pot fi amplasate 2-3 paturi suplimentare. Dotari: baie, dulap, 2 televizoare LCD, aer conditionat, minibar, seif in camera, uscator de par, wifi, halat de baie. Baia are cada, toate baile au o oglinda de cosmetica.


Suita cu o suprafata de 50 m2 este situata la etajul 1, aproape de intrarea in spa. Este alcatuit din doua spatii de cazare: un dormitor cu 2 paturi de baza si 1 televizor, si living cu o canapea, o cada cu jacuzzi si un televizor. In mod exceptional, suita nu are balcon. Dotari: baie, 2 televizoare LCD, aer conditionat, minibar, seif in camera, uscator de par, wifi, halat de baie. Suita este ideala pentru luna de miere, cei care cauta romantism sau familii. Baia are o oglinda de cosmetica.


Camera family (camera conectata) dispune de 4 paturi principale, 2 bai (una destinata persoanelor cu mobilitate redusa). Este formata din doua camera alaturate despartite de o usa. O camera este o camera standard cu o suprafata de 24 m2, cealalta este o camera mai spatioasa 40 m2, cu o baie destinata persoanelor cu mobilitate redusa. Camele conectate sunt foarte populare si cautate de familii, are 4 paturi principale, care pot fi completate cu 2-3 paturi suplimentare. Ambele camere au aceleasi dotari: baie, TV LCD, aer conditionat, minibar, seif in camera, uscator de par, Wi-Fi, halat de baie. Camera standard (24 m2) are o cada in baie, cealalta camera, mai spatioasa (40 m2) este destinata persoanelor cu mobilitate redusa,
toate baile au o oglinda de cosmetica.


LOCALIZARE
Hunguest Hotel Aqua Sol este situat langa complexul balnear Hungarospa si la 150 m de Hungarospa Aqua Palace.


POLITICI
Check-in: in intervalul 14:00-18:00 (in cazul in care se poate respecta acest inerval, trebuie anuntata receptia Hunguest Hotel Aqua Sol, in caz contrar se anuleaza rezervarea)
Check-out: ora 10:00
Parcare contra cost.
Animalele de companie nu sunt acceptate.


SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul hotelului.


FACILITATI COPII
La parterul Hunguest Hotel Aqua Sol, langa receptie, exista o camera de joaca (gratuit) si o camera Xbox (contra cost). Copiii pot sta in salile de joaca numai sub supravegherea parintilor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL., Hajduszoboszlo, Ungaria